به گزارش دکتر نجفی دهمین نشست معاونین آموزشی در کلان منطقه 3 آمایشی برگزار شد:

دهمین نشست معاونین آموزشی در کلان منطقه 3 آمایشی با حضور مسئولین بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در تاریخ 4/10/95 برگزار گردید. در این نشست گزارش برنامه ها و فعالیت های انجام شده در سطح کلان منطقه مربوط به بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور توسط نماینده دانشگاه ایلام،  بسته ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون های علوم پزشکی توسط نماینده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بسته حرکت به سوی دانشگاه های نسل سوم توسط نماینده کردستان ارائه شد.

در این نشست تهیه پروپوزال هایی مشترک در سطح کلان منطقه، مرتبط با 11 بسته تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مورد توافق قرار گرفت.

در ادامه آئین نامه پیشنهادی المپیاد دانشجویی  مورد بررسی قرار گرفت.

در راستای موضوعات مورد بحث در این نشست منطقه ای، مصوباتی صادر گردید. که متعاقبا به دانشگاه های کلان منطقه و واحدهای زیربط ارسال خواهد شد.