اخبار

دکتر سلحشور مدیر EDC دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: از نیمسال آینده تمام محتواهای آموزشی در سطح کلان منطقه 3 آمایشی در سامانه مدیریت آموزش الکترونیک ( LMS) بارگذاری و توسط دانشجویان و اساتید مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

دکتر سلحشور مدیر EDC دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: از نیمسال آینده تمام محتواهای آموزشی در سطح کلان منطقه 3 آمایشی در سامانه مدیریت آموزش الکترونیک ( LMS)  بارگذاری و توسط دانشجویان و اساتید مورد استفا
- از نیمسال آینده تمام محتواهای آموزشی در سطح کلان منطقه 3 آمایشی در سامانه مدیریت یادگیری الکترونیک ( LMS) بارگذاری و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت . دانشجویان و اساتید با کاربری و کلمه عبور خود وارد این سیستم میگردند. این سیستم قابلیت این را دارد که دانشجویان بتوانند مطالب درسی را به صورت فایل های کامپیوتری (WORD, POWER POINT,…) از پیش تهیه شده توسط اساتید که برروی سامانه بارگذاری شده، دریافت و مطالعه کنند.